Gå videre til innholdet

⭐⭐⭐⭐⭐ Vurdert med 4,9/5 | 300 000+ kunder

  +150.000 FORNØYDE KUNDER
  GRATIS LEVERANSE
  PREMIUM DIAMOND PAINTING

  Frequently Asked Questions

  Når du sender inn en bestilling via nettstedet vårt, vil du bli kanalisert gjennom en "takk for bestillingen" -side, og på den siden vil bestillingsnummeret ditt vises. Kort tid etter vil du motta en e-post med bestillingsbekreftelsen. I den e-posten kan du også finne bestillingsnummeret ditt.

  Vår gjennomsnittlige leveringstid er mellom 7-30 dager.

  Hvis bestillingen din ikke er sendt ennå, er det mulig for deg å endre den. Ta kontakt med oss, så hjelper vi deg videre.

  Vi beklager at bestillingen din ikke har kommet innen forventet leveringstid. Forventet leveringstid er vårt beste estimat på hvor lenge det vil ta før pakken din ankommer.

  Hvis du nettopp har lagt inn en bestilling, vennligst send oss en e-post på kundeservice@happypaintingnorge.com. Inkluder bestillingsnummeret ditt og be oss om å endre leveringsadressen din. Vær oppmerksom på at det sannsynligvis ikke er mulig å endre adressen din hvis bestillingen din allerede er sendt.

  Med mindre annet er oppgitt i e-postbekreftelsen, behandles alle bestillinger og sendes innen 72 timer. (Helger og helligdager er ikke med i beregningen)

  For å spore pakken din, kan du logge inn på kontoen din og se på bestillingshistorikken din. Så snart pakken din er sendt, vil du motta en e-post med sporingsinformasjonen. Har du ikke mottatt den e-posten ennå? Ta kontakt med oss.

  Dessverre kan vi ikke hjelpe deg med dette. Hvis en pakke er merket som levert av postkontoret, kan vi ikke sende en erstatningsvare med mindre pakken returneres til oss. Vi anbefaler deg å kontakte postkontoret ditt umiddelbart.

  Alle våre varer sendes gratis!

  Alle betalinger på nettstedet vårt behandles via en sikker server. Både din personlige informasjon og betalingsinformasjon lagres sikkert.

  Ja, du kan kansellere bestillingen din så lenge varene dine ikke er sendt. Du kan sende oss en melding for å kansellere bestillingen din. Vi jobber så fort vi kan. Meldingen din kommer kanskje ikke til oss før varen allerede er sendt. Du vil da fortsatt ha muligheten til å returnere varen når den er levert til deg.

  Kunden er ansvarlig for eventuelle fraktkostnader ved retur.

  Pengene dine vil bli returnert tilbake til deg samme dag som returen ble mottatt.

  Dessverre kan vi ikke akseptere retur hvis varen er brukt.

  Nei. Du kan returnere varen når du vil. Vær oppmerksom på at pakken ikke må ha blitt åpnet.

  Fornøyd garanti

  Hvis du ikke er fornøyd med kjøpet, vil vi gi deg din

  Ikke fornøyd = pengene tilbake-garanti

  Hvis du ikke er fornøyd, vil du få pengene tilbake.