Gå videre til innholdet

⭐⭐⭐⭐⭐ Vurdert med 4,9/5 | 300 000+ kunder

  +150.000 FORNØYDE KUNDER
  GRATIS LEVERANSE
  PREMIUM DIAMOND PAINTING

  Hva er Diamond Painting?

  Diamond Painting er virkelig hobbyen for 2023!

  Denne fantastiske måten å slappe av på er et morsomt tidsfordriv for store og små. Kanskje du har hørt om det, eller du har lyst til å begynne med Diamantmaling selv. I denne e-boken kan du lese alt du trenger å vite om denne morsomme hobbyen. Hva er det egentlig og hvordan går man best frem. Vi gir deg selvfølgelig også en rekke nyttige tips & triks som gjør Diamantmaling enda morsommere og enklere. Med denne Diamond Painting e-boken kan du lage et vakkert kunstverk til veggen på kort tid.

  Hva er Diamond Painting?
  Enkelt forklart består Diamond Painting av å lime inn fargede steiner etter et bestemt mønster. Hver stein har sitt eget nummer. Dette nummeret finner du også på det medfølgende lerretet. Som det var, kan du sammenligne teknikken som ble brukt i Diamond Painting med det populære "maling etter tall" på den tiden. Hvert diamantmaleri har sine egne unike steiner i forskjellige farger. Fargingen av diamantene gjøres via DMC-fargekartet. Denne tabellen inneholder farger som også brukes til for eksempel broderitråd. Dette sikrer at steinene er fargeekte og aldri avvike i farge.

  Innholdet i en diamantmalingspakke
  Selvfølgelig trenger du mer enn bare fargede steiner for diamantmaling. Et komplett diamantmalersett består vanligvis av en rekke gjenstander. Disse elementene gjør arbeidet med diamantmaleri-kunstverket ditt mye enklere. En diamantmalingspakke består vanligvis av disse elementene:

  Lerret med mønster: dette er lerretet du skal lage ditt diamantmaleri på. Lerretet er mønstret med symboler og tall. Disse tilsvarer steinene du mottok.
  Steiner: dette er diamantene du skal feste på lerretet. Steinene kan være runde eller firkantede og alle har sin egen unike farge og kode.

  Diamond Painting-penn: med pennen kan du enkelt fjerne steinene fra shakeren. Noen penner har en bredere overflate på baksiden som du kan stikke flere steiner med samtidig. For eksempel hvis du skal dekke en stor overflate i én farge.
  Pinsett: Pinsett er viktig i diamantmaling. Du kan plukke opp steinene med den, men også sette dem i riktig posisjon om nødvendig. Du kan også bruke pinsett til å fjerne steinene forsiktig fra lerretet.

  Ristebrett: ved å bruke shakeren kan du enkelt plukke opp Diamond Painting-steinene med pennen. Ønsker du å oppbevare dem igjen senere, kan du enkelt riste dem tilbake i posen eller oppbevaringsboksen via den smale helletuten.
  Voks: med Diamond Painting voks sørger du for at steinene fester seg godt til pennen. Så du kan enkelt plukke dem opp fra ristebrettet. Så dypp først pennen i voksen før du tar opp en stein.

  Et hendig verktøy å bestille med Diamantmaleriet er et sorteringsbrett. Dette lar deg sortere steinene etter farge, noe som gjør det raskere og enklere å jobbe med kunstverket ditt. Hvite klistremerker anbefales også å bestille. Med denne kan du umiddelbart gi riktig fargekode til posen du oppbevarer de sorterte steinene i.

  Hvordan fungerer Diamond Painting?
  Har du bestilt og mottatt ditt Diamantmaleri ønsker du naturligvis å komme i gang med din nye hobby så fort som mulig. Likevel er gode forberedelser av stor betydning. Tross alt kan du på denne måten jobbe uforstyrret med ditt Diamantmaleri, og du kan være sikker på at du holder riktig rekkefølge.

  Steg-for-steg-plan Diamond Painting
  TRINN 1: Etter at du har lagt inn en bestilling på nett, kan du forvente ditt diamantmaleri hjemme om kort tid. Åpne boksen forsiktig. Bruk aldri skarpe gjenstander som saks eller kniv. Dette kan skade lerretet eller posene som steinene er pakket i. Legg deretter alle delene fra esken på bordet.

  TRINN 2: Sjekk at innholdet i esken er riktig. I de fleste tilfeller inneholder en komplett diamantmalepakke et lerret med mønster, pinsett, penn, voks, steiner og et ristebrett. Hvis alt stemmer, kan du begynne å sortere steinene. Dette gjøres best med et sorteringsbrett. Du sorterer fargene i de separate boksene til sorteringsbrettet. Du kan også bruke for eksempel en eggekartong.

  TRINN 3: Brett ut en liten bit av beskyttelsesfilmen som sitter fast på lerretet. Det er lurt å begynne å lime i et øvre hjørne. På denne måten vil ikke de limte steinene komme i veien og du kan la resten av folien ligge på for beskyttelse. Finn de riktige fargesteinene med fargekoden du ser på lerretet.

  TRINN 4: Rist noen av steinene du trenger inn i shakeren. Fjern beskyttelsesfilmen fra voksen som følger med. Ta Diamond Painting-pennen og trykk den forsiktig inn i voksen. Ta deretter forsiktig opp en rullestein til den fester seg til pennen og fest den til lerretet.


  Tips & triks hos Diamond Painting
  I denne e-boken om diamantmaling gir vi deg også en rekke nyttige tips og triks. På denne måten vet du sikkert at du snart vil kunne nyte et vakkert sluttresultat.

  - Start alltid oppe i venstre eller høyre hjørne med å lime steinene. Dette vil forhindre at steiner fester seg til armen mens du arbeider.

  - Vent med å trykke steinene godt til du er sikker på at den er i riktig posisjon. Du kan enkelt sette steinene i riktig posisjon med Diamond Painting pinsett.

  - Stemmer ikke steinen helt? Vend deretter steinen forsiktig opp til siden. Dette gjør du med pinsetten. Du kan enkelt gjøre en korreksjon.

  - Brett forsiktig over den beskyttende filmen på lerretet eller skjær ut et hjørne. Dette holder resten av lerretet klissete og beskytter mot støv og skitt.

  - Du kan enkelt jobbe med diamantmaleriet ditt med en sorteringsboks. Du kan ikke bare sortere steinene etter farge, men også oppbevare dem på en sikker måte.

  - La et sammenrullet lerret "ute" under en tung gjenstand en stund. En stabel med magasiner eller en madrass retter opp lerretet slik at det er lettere å feste.

  - Bruk den brede enden av Diamond Painting-pennen til å dekke store deler i én farge.

  - Legg et håndkle over diamantmaleriet når det er helt ferdig. Rull deretter forsiktig over den med en spesiell diamantmalerulle. En kjevle sørger også for at steinene holder seg godt på plass.

  Størrelse og kategorier av diamantmaleri

  Diamantmaling har mange forskjellige kategorier. Det er nettopp derfor denne morsomme hobbyen er så populær blant mange. Noen eksempler på disse forskjellige kategoriene du kan velge fra er:

  | dyr
  | landskap
  | stilleben
  | fantasi
  | blomster
  | biler
  | kjærlighet og romantikk
  | ditt eget bilde (anbefales!)

  I tillegg kan du nå også få laget et diamantmaleri fra ditt eget bilde. Alt du trenger å gjøre er å laste opp et bilde med høy oppløsning. Bildet ditt blir deretter konvertert til et mønster som skrives ut på lerret. Du får selvfølgelig også de nødvendige steinene i de riktige fargene.

  Et diamantmaleri er tilgjengelig i forskjellige størrelser. Hvis du nettopp har begynt med denne morsomme hobbyen, foretrekker du kanskje en mindre. Er du mer avansert eller kan du bruke nok tid på diamantmaling? Da er det selvfølgelig fint å satse på et større lerret. Eksempler på formater du kan velge mellom er:

  30 x 30 til 40 x 60 cm
  50 x 50 til 60 x 100 cm
  70 x 70 til 70 x 100 cm


  Ofte stilte spørsmål om Diamond Painting

  - Kan jeg ramme inn diamantmaleriet mitt? Ja, det er mulig. Lerretet som du har laget diamantmaleriet ditt på er egnet for innramming. Det er også grunnen til at du finner en hvit overflate på hver side. Du kan lage din egen ramme av tre, men du kan også velge en ferdig ramme til ditt Diamantmaleri. Glassplaten beskytter bildet mot fuktighet og smuss.

  Hva skal jeg gjøre hvis jeg går tom for stein? I prinsippet kommer hvert diamantmaleri med nok steiner. Det kan imidlertid skje at du mangler stein. Kontakt oss da. Vi sender dem til deg gratis!

  - Steinene fester seg ikke til Diamond Painting-pennen. Hva skjer? Hvis steinene ikke fester seg, kan det være at du bruker for lite voks. Det er også mulig at åpningen på pennen er full av voks. Fjern dette med en nål eller medfølgende pinsett.

  - Kan jeg belegge diamantmaleriet mitt? Ja, det er mulig. Hvis du ikke ønsker å ramme inn diamantmaleriet ditt, kan du også gi steinene et lag lakk for å beskytte dem. Bruk alltid en klar høyglans lakk eller lakk. På denne måten beholder steinene sin glans og glans.

   

  Til slutt
  Med denne Diamond Painting e-boken kan du være sikker på at du ikke hopper over noen viktige trinn i å lage ditt eget kunstverk. Du vet hvordan du best starter, hvilken rekkefølge du skal følge og hvilke verktøy du skal bruke. Med de praktiske tipsene og triksene i denne e-boken vil Diamond Painting definitivt bli din hobby for året 2023. Ha det gøy!

  Fornøyd garanti

  Hvis du ikke er fornøyd med kjøpet, vil vi gi deg din

  Ikke fornøyd = pengene tilbake-garanti

  Hvis du ikke er fornøyd, vil du få pengene tilbake.