Gå videre til innholdet

⭐⭐⭐⭐⭐ Vurdert med 4,9/5 | 300 000+ kunder

  +150.000 FORNØYDE KUNDER
  GRATIS LEVERANSE
  PREMIUM DIAMOND PAINTING

  Hvem er vi?

  Vår historie

  Velkommen til Happy Painting! Et sted hvor vi minner folk på hvor viktig det er å nyte de små tingene og skape sin egen lykke i hverdagen.

  Vi forteller deg gjerne mer om Happy Painting, vår visjon og om alle våre unike produkter som vi allerede har gjort mer enn 300 000 kunder fornøyd med.

  Det hele startet i 2017, da vi først kom i kontakt med Diamond Painting på en hobbymesse i Nederland. Etter en kort prat med utstilleren som fortalte oss om denne fascinerende hobbyen, bestemte vi oss for å prøve den og lage vårt eget diamantmesterverk. Vi fant det så avslappende og morsomt å gjøre! Diamond Painting er som et puslespill uten den tenkende delen; den lar deg slappe helt av og slappe av, akkurat som du ville gjort under ferien.

  Vi likte Diamond Painting-opplevelsen vår på messen så mye at vi bestemte oss for å kjøpe noen diamantmalerier og lage dem hjemme. Etter at vårt første kunstverk var ferdig, fulgte mange flere etter. Vi la også merke til at venner og familie ble mer og mer interessert i vår nye hobby. Alle som startet Diamond Painting opplevde det samme, Diamond Painting slappet av og ga alle en følelse av prestasjon.

  Dette er øyeblikket vi innså: vi ønsker alle denne store (og vanedannende!) hobbyen, og vi ønsker å introdusere Diamond Paintings til så mange mennesker som mulig.

  Ikke før sagt enn gjort. En måned senere samlet vi flere diamantmalerier fra forskjellige butikker. Vi var på utkikk etter interessante og unike bilder og produkter av høy kvalitet, dessverre var ikke dette en lett oppgave Kvaliteten på de fleste diamantmalerier var langt fra perfekt og dette gjorde søket vårt vanskelig. Vi fant ikke det vi lette etter, men ville heller ikke gi opp!

  Vi bestemte oss for å ta saken i egne hender. Dette var den ydmyke begynnelsen på vår nettbutikk Diamond Painting Wereld (slutten av 2018). Vi startet som en liten nettbutikk hjemmefra. Vi brukte timer, dager, netter på å lære hvordan vi bygger en nettbutikk, hvordan vi gir den beste kundeservicen og hva diamantmaling av beste kvalitet er. Veien fra idé til vårt første kjøp av diamantmaleri tok oss omtrent 3 måneder.

  De første månedene var en skikkelig berg-og-dal-bane, men vi lærte mye og var veldig motiverte for å fortsette. Da de første ordrene kom inn, var vi over månen! Så hyggelig at vi nå også kunne introdusere andre for denne flotte hobbyen!

  Gjennom årene har vi vokst til den største Diamond Painting-nettbutikken i Nederland og Belgia. Etter mye forskning og mange forskjellige leverandører, kan du nå komme til Happy Painting for diamantmalerier av høyeste kvalitet. Og ja: det er vi veldig stolte av!

  Men historien vår slutter ikke her...

  Å vokse til den største Diamond Painting-nettbutikken i Nederland og Belgia var ikke uten kamp. En ting lot oss ikke gå, og det var kvaliteten på diamantmaleriene. Vi var overbevist om at dette kunne og burde gjøres enda bedre. Vi fortsatte søket etter den perfekte leverandøren, besøkte utallige leverandører av diamantmaling, og en dag kom vi i kontakt med en diamantmalingsleverandør som lovet oss dette... Vi besøkte fabrikken flere ganger, malerier, steiner, produkter testet og har blitt testet. jobbet sammen siden den dagen!

  Året etter, 2019, gikk det bra for oss, og vi kunne ikke vært mer begeistret for retningen selskapet var på vei. Vårt oppdrag om å gjøre så mange som mulig fornøyd med Diamond Paintings tok endelig form! På dette tidspunktet hadde vi over 100 000 fornøyde kunder, og antallet fortsatte å vokse. Mange mennesker ble introdusert for Diamond Painting for første gang gjennom nettstedet vårt. Kundene våre kom stadig tilbake og fortalte også venner og familie om Happy Painting!

  Etter en stund bestemte vi oss for at vi ikke ville begrense oss til Nederland. I 2020 åpnet vi en tysk nettbutikk, slik at vi også kunne introdusere våre østlige naboer for denne flotte hobbyen. Vi tok deretter med oss ​​et tysk team for å sikre at vår internasjonale ekspansjon ville bli vellykket, og det var det!

  I 2020 har vi også jobbet med en enda bedre kundeopplevelse. Vi introduserte våre fornøyde kunders verdier: våre kunder har livstidsgaranti på diamantmaleriene våre!

  Ikke mye senere lanserte vi Happy Painting Store, dette er vår internasjonale nettbutikk som sender pakker over hele verden. Og de vakre landene i Skandinavia fulgte snart etter. Uansett hvor du er eller bor, kan alle nå nyte denne flotte hobbyen og diamantmalerier av beste kvalitet.

  Vår visjon er å bli det beste merket for diamantmaleri i verden. Vi tror at med hardt arbeid og besluttsomhet er alt mulig. Hvis vi skulle oppsummere selskapet vårt i én setning, ville vi sagt: Vi vil gi folk en grunn til å smile!

  Bli med oss ​​på vår spennende reise og se selv hvorfor så mange mennesker blir avhengige (på en positiv måte) av Diamond Painting.

  Happy Painting!

  Har du spørsmål om våre produkter? Ta gjerne kontakt med vår kundeservice. Vi er der for deg 24/7.

  Fornøyd garanti

  Hvis du ikke er fornøyd med kjøpet, vil vi gi deg din

  Ikke fornøyd = pengene tilbake-garanti

  Hvis du ikke er fornøyd, vil du få pengene tilbake.