Gå videre til innholdet

⭐⭐⭐⭐⭐ Vurdert med 4,9/5 | 300 000+ kunder

  +150.000 FORNØYDE KUNDER
  GRATIS LEVERANSE
  PREMIUM DIAMOND PAINTING

  Tips fra våre kunder!

  5 DIAMANTMALERINGSTIPS FRA VÅRE KUNDER

  Når du begynner å male diamanter, kan det ta litt tid å finne det som passer best for deg. Begynner du på toppen eller rettere sagt nederst? Bruker du en vanlig penn eller en ergonomisk? Og så videre. Alle har sin egen måte å male diamanter på. Disse tipsene fra våre kunder vil gjøre diamantmaling enda morsommere for deg!

  1. Flat lerretet ditt

  Å flate ut diamantmalererretet ditt kan være vanskelig hvis du har kjøpt et diamantmalesett av dårlig kvalitet. Heldigvis trenger du ikke bekymre deg for det her på Happy Painting. Du kan enkelt flate våre førsteklasses lerreter. Du ruller ut lerretet på et flatt underlag og jevner det ut med en linjal eller en diamantmalerulle. På denne måten gjør du ikke bare lerretet fint og flatt og glatt, men du tar også vare på eventuelle luftbobler.

  2. Vakker finish

  Alle diamantmalererret er laget av 100% stoff. Over tid kan små tråder noen ganger stikke ut på sidene. Ikke bekymre deg, dette har ingenting med kvaliteten å gjøre, men på grunn av vevingen kan dette noen ganger skje. Dette løser du enkelt ved å blande litt vann og skolelim (1:1) og smøre kantene lett med det. Hva er en enda bedre og vakrere løsning: ram inn diamantmaleriet med en magnetisk ramme.

  3. Dekk alltid maleriet ditt

  Å fullføre et diamantmaleri kan ta dager, uker og noen ganger til og med måneder, avhengig av hastigheten din og størrelsen på diamantmaleriet. Det kan derfor skje at støv og for eksempel dyrehår fester seg til det selvklebende lerretet over tid. Dette vil du unngå, så ikke glem å alltid legge den klare folien tilbake på maleriet når du er klar for den dagen. Så dekk alltid til maleriet ditt etter en dag med maling!

  4. Ergonomisk diamantmalepenn

  Alle Happy Painting diamantmalerier kommer med et ergonomisk mykt penngrep. Du kan enkelt skyve grepet på den vanlige malepennen, men den kan skifte litt mens du maler. Så et tips fra våre kunder: bruk litt superlim så vil grepet alltid holde seg på plass. Hvis du fortsatt har problemer med fingrene til tross for det myke pennegrepet, kan du også velge en ergonomisk diamantmalingspenn. Denne ligger veldig godt i hånden og er perfekt for timevis med malermoro!

  5. Det perfekte oppsettet

  Hvis du jobber i firkanter, kan det hende du trenger mange forskjellige fargede steiner. Hvis du bare bruker én shaker, må du tømme bollen hver gang du trenger en annen farge. Et godt tips er å kjøpe flere shakere slik at du har forskjellige farger for hånden. En tilbehørsmatte er løsningen! Denne matten inneholder fire shakere, flere små potter for steiner og plass til malepenner. På denne måten har du alt for hånden og antisklimatten sørger for at du (eller katten din) ikke ved et uhell skyver steinene fra bordet.

  BRUK DISSE TIPS DIREKTE

  Gir disse tipsene deg lyst til å komme i gang med et nytt diamantmaleprosjekt? Da er det på tide å bestille ditt neste maleri. Se alle våre samlinger og velg ditt favorittbilde. Vil du heller gå for et personlig maleri? Velg deretter ditt eget fotodiamantmaleri.

  Fornøyd garanti

  Hvis du ikke er fornøyd med kjøpet, vil vi gi deg din

  Ikke fornøyd = pengene tilbake-garanti

  Hvis du ikke er fornøyd, vil du få pengene tilbake.